Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

19. 09. 2018. 18:29 >> 18:17
1

2. CFL

Bokelj zadržao čelo tabele

Lider šampionata, kototrski Bokelj igrao je u Kotoru sa drugoplasiranim tivatskim Arsenalom 0:0, u utakmici osmog kola Druge crnogorske lige.

Priliku da pobjedom preuzmu čelnu poziciju na tabeli imali su fudbaleri Igala, ali su pred svojim navijačima igrali sa Komom 0:0.

Pobjedu je upisala ekipa Mladost Lješkopolja, koja je u Donjoj Gorici slavila protiv Otrant-Olimpika 2:1, golovima Ivana Bulatovića u 33. i Luke Tiodorovića u 60. minutu iz jedanaesterca.

Jedini pogodak za ulcinjski tim postigao je Ivan Kneževiću 31. minutu iz penala.

Pobjedu pred svojim navijačima upisalo je i bjelopoljsko Jedinstvo u duelu sa Dečićem 1:0.

Pitanje pobjdnika riješio je Denis Banda u 33. minutu.

U derbiju začelja Jezero je kao gost pobijedilo Berane 2:1, golovima Boža Osmajlića u 2. i Vuka Milačića u 90. minutu.

Pogodak za Berane postigao je Vuk Vulević u 37. minutu.

Bokelj je, poslije osmog kola, prvi na tabeli sa 15 bodova. Po bod manje osvojili su Arsenal, Igalo i Mladost. Na petom mjestu je Jedinstvo sa 12 bodova.

U narednom kolu, u nedjelju, sastaće se: Dečić – Berane, Otrant-Olimpik – Jedinstvo, Arsenal- Mladost Lješkopolje, Kom – Bokelj i Jezero – Igalo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније