Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 09. 2018. 10:11 >> 09:52

BIJESNI ZBOG ISKLJUČENJA

Nedved u obračunu sa sudijom, Ronaldova sestra prijeti

Potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved navodno je pokušao da se obračuna sa sudijom Feliksom Brihom, koji je isključio fudbalera italijanske ekipe Kristijana Ronalda u utakmici protiv Valensije u Ligi šampiona.

Juventus je sinoć u Valensiji pobijedio sa 2:0, a Ronaldo je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu poslije guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu. Glavni sudija to nije vidio, ali je isključio Ronalda poslije konsultacije sa pomoćnikom.

Portugalac je bio u nevjerici i plakao je dok je izlazio sa terena, a kod tunela ga je dočekao Nedved koji je pokušavao da ga utješi.

Italijanski mediji prenijeli su da je Nedved bio bijesan na sudiju i da je zajedno sa dvojicom direktora kluba pokušao da se sukobi sa Brihom u poluvremenu.

Navodi se da su sudije po završetku prvog poluvremena odmah otišle u svlačionicu i da nijesu odgovorile na proteste predstavnika Juventusa.

Ronaldova sestra: Skupo ćete platiti za njegove suze

Sestra fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda rekla je da je crveni karton koji je dobio njen brat u utakmici protiv Valensije "sramota za fudbal" i dodala da "bog nikad ne spava i da će pravda biti zadovoljena".

"Sramota za fudbal. Pravda će biti zadovoljena. Oni žele da unište mog brata, ali bog nikad ne spava. Skupo ćete platiti za njegove suze. Oni žele da te unište, ali neće uspjeti", navela je Katija Aveiro.

Ronaldo bi zbog crvenog kartona mogao da propusti tri utakmice u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније