Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2018. 21:21   >>  21:04

LIDER NE POSUSTAJE

OFK Titograd za minut do pobjede

Fudbaleri OFK Titograda i Zete ostvarili su pobjede, dok je duel Rudara i Iskre završen bez pobjednika, u devetom kolu Telekom Prve crnogorske lige.

Lider šampionata, OFK Titograd pobijedio je kao gost ekipu Petrovca 2:1 i prekinuo seriju rivala od pet uzastopnih mečeva bez poraza.

Podgorički tim do šeste pobjede došao je golovima Vaska Kalezića u 23. i Marka Pavićevića u 24. minutu. Jedini pogodak za Petrovac postigao je Marko Kažić u 52. minutu.

Zeta je u Kotoru savladala cetiinjski Lovćen 2:0 i upisala treći uzastopni trijumf. Ekipa iz Golubovaca slavila je golovima Danila Pešukića u 10. i Nikole Krstovića u 37. minutu.

Lovćen je doživio drugi uzastopni poraz, a šesti meč za redom nije uspio da zabilježi pobjedu.

Bez pobjednika i golova završen je duel Rudara i Iskre u Pljevljima.

U derbiju kola, u nedjelju u Nikšiću (15), sastaće se Sutjeska i Budućnost.

Za nedjelju je zakazan je i duel barskog Mornara i Grblja u podgoričkom naselju Donja Gorica, od 15 i30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније