Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 09. 2018. 23:14 >> 22:59

TRIJUMF "KRALJA"

Real siguran protiv Espanjola

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su Espanjol sa 1:0 u petom kolu prvenstva Španije.

Izabranici Đulena Lopetegija izbili su na čelo tabele, pošto sada imaju bod, ali i utakmicu više od drugoplasirane Barselone.

Madriđani su do tri boda došli golom Marka Asensija u 41. minutu. Modrić je poslao loptu ka Špancu, ona je uz malo sreće stigla do njega i Asensio je pogodio.

Real je apsolutno dominirao na meču, tako da je pobjeda mogla da bude i ubjedljivija. Šampion Evrope u narednom kolu gostuje Sevilji, dok Espanjol čeka Eibar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније