Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 09. 2018. 17:13   >>  16:53

POBJEDA LACIJA

Napoli ukrotio "bikove", Bolonja šokirala Romu

Fudbaleri Napolija pobijedili su danas u gostima Torino sa 3:1 u utakmici petog kola italijanske Serije A. Iznenađenje je napravila Bolonja koja je kod kuće savladala Romu sa 2:0.

Napolitanci su od samog početka imali incijativu, a do prednosti došli su već u četvrtom minutu golom Lorenca Insinjea.

Ekipa Karla Anćelotija u 20. minutu povisila je na 2:0, a strijelac je na asistenciju Drisa Mertensa bio Simone Verdi.

Torino je golom Andree Belotija u 51. minutu iz jedanaesterca smanjio zaostatak, ali je Napoli preko Insinjea u 59. praktično riješio pitanje pobjednika i došao do četvrtog trijumfa u šampionatu.

Napoli je na diobi prvog mjesta sa Juventusom, pošto oba tima imaju po 12 bodova, ali "stara dama" ima utakmicu manje, dok je Torino 13. sa pet bodova.

 Fudbaleri Lacija pobijedili su na svom terenu Đenovu sa 4:1.

Lacio je poveo golom Felipea Kasijeda u sedmom minutu na asistenciju srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, da bi Ćiro Imobile u 23. povisio na 2:0.

Đenova je uspjela da uzvrati preko Krištova Pjateka u 46. minutu, ali je Milinković-Savić u 53. na asistenciju Senada Lulića ponovo doveo nebesko-plave do dva gola prednosti.

Konačan rezultat postavio je Imobile svojim drugim golom u 89. minutu.

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić na terenu je bio do 86. minuta.

Bolonja je na svom terenu iznenadila Romu i pobijedila sa 2:0, a golove su postigli Federiko Matijelo u 36. minutu i Federiko Santader u 59.

Udineze je takođe sa 2:0, samo u gostima, pobijedio Kjevo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније