Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 09. 2018. 23:18 >> 23:45

BUNDESLIGA

Augsburg prekinuo pobjednički niz Bajerna

Fudbaleri Bajerna iz Minhena i Augsburga odigrali su večeras neriješeno 1:1, u utakmici petog kola Bundeslige.

Bajern je tako upisao prvi remi od početka sezone, ali je i dalje prvi na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Augsburg je na 12. poziciji sa pet bodova.

Šampion Njemačke poveo je u 48. minutu golom Arjena Robena, a izjednačio je Feliks Gece tri minuta prije kraja meča.

Fudbaleri Frajburga pobijedili su na svom terenu Šalke sa 1:0 pogotkom Niderlehnera u 52. minutu.

Frajburg je na devetom mjestu na tabeli sa sedam bodova, dok je Šalke i dalje najneprijatnije iznenađenje u novoj sezoni pošto je i dalje bez bodova.

Fudbaleri Verdera pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Herte sa 3:1.

Verder je upisao treću pobjedu od početka nove sezone i trenutno je drugi na tabeli njemačkog šampionata sa 11 bodova, dok je Herta treća sa bodom manje.

Martin Harnik je u 11. minutu donio prednost Verderu, dok je na 2:0 povisio srpski fudbaler Miloš Veljković. Havario Dilrosun je u 53. minutu smanjio na 2:1, a konačan rezultat postavio je Maks Kruze u 66. minutu iz penala.

Fudbaleri Hofenhajma su u gostima slavili protiv Hanovera sa 3:1. Hofenhajm je peti na tabeli sa sedam bodova, dok je Hanover na pretposljednjem mjestu sa dva boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније