Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 09. 2018. 23:46   >>  23:27

NOVI ŠAMAR ZA MURINJA

Derbi šokirao Junajted, rutina Sitija

Drugoligaš Derbi kaunti izbacio je Mančester junajted iz Liga kupa, nakon boljeg izvođenja penala 8:7. Nakon 120 minuta igre rezultat je bio 2:2.

Drama na "Old Trafordu" riješena je u 8. seriji, kada je neprecizan bio štoper Junajteda Fil Džons. Prethodno je svih 15 izvođača (sedam kod domaćih, osam kod gostiju) pogodilo sa bijele tačke.

Junajted je poveo preko Mate u 3. minutu, a onda je četa Franka Lamparda preokrenula golovima Mejsona i Lija. Između dva gola "ovnova" golman Junajteda Romero zaradio je direktan crveni karton zbog intervencije van kaznenog prostora.

Ipak, domaćin je smogao snage da reaguje, pa je Maruan Felain u petom minutu nadoknade glavom pogodio za 2:2 i odveo utakmicu u penale.

U penal-ruletu Derbi je imao više sreće i koncentracije...

Mančester siti je rutinski slavio na gostovanju trećeligašu Oksfordu 3:0, pogađali su redom Gabrijel Žezus, Marez i Foden.

Fulam je eliminisao Milvol (3:1), dok je Kristal Palas bio bolji od Vest Bromvič Albiona sa 3:0.

Rezultati:

Blekpul - KPR 2:0
Bornmut - Blekburn 3:2
Barton - Barnli 2:1
Preston - Midlsbro 2:3 (poslije penala)
Vulverhempton - Lester 0:1 (poslije penala)
Vikomb - Norič 3:4

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније