Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 08. 2013. 12:35   >>  12:36

LIGA EVROPE

Revanš: Mladost sa Seviljom pod Goricom

Odličnim igrama protiv Videotona i Senice, fudbaleri Mladosti omogućili su nam da pod Goricom gledamo Sevilju, koja je u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobijedila 3:0.

U odnosu na tu utakmicu Podgoričani će biti oslabljeni, vezista Sanković prešao je u Ujpešt Dožu, a pojačanja Mugoša, Petrović i Peličić nemaju pravo nastupa. Braniće ipak Vujadinović, kome je rukovodstvo Vlaznije dozvolilo da zaokruži ljeto za pamćenje sa Podgoričanima. Prvi put protiv Sevilje kapitensku traku nosiće Vladimir Savićević.

"Odigrali smo dobro i hrabro utakmice protiv Videotona i Senice i mislim da smo zaslužili podršku sjutra. Volio bih da vidim 10,000 ljudi sjutra na stadionu Pod Goricom, i to pravih navijača koji će da nam budu podrška, a ne samo da dođu da bi vidjeli igrače Sevilje, iako im se ni tu ne bi imalo šta zamjeriti jer zaista se radi o velikim zvijezdama", kazao je na konferenciji za novinare Savićević.

"Mi ćemo svakako probati da izborimo pozitivan rezultat i obećavamo da ćemo ponovo pružiti maksimum i nećemo se obrukati, ali pitanje da li je i to dovoljno protiv ekipe takvog kvaliteta. Tačno je da oni već u petak igraju sa Mančester junajtedom prijateljski duel na Old Trafordu, ali to je tim sa 26 sjajnih igrača i ko god da istrči na teren protiv nas biće to jako težak protivnik", dodao je trener "Romantičara" Nikola Peco Rakojević.

Španski tim odradio je jedini trening uoči meča, na stadionu Pod Goricom, bez povrijeđenog Rejesa i Marka Marina i Gameira, koji nemaju pravo nastupa. Zanimljivo je da će već u petak izabranici Unaija Emerija odigrati prijateljski meč sa Mančester junajtedom na Old Trafordu, ali naravno ni revanš protiv Mladosti neće shvatiti neozbiljno.

"I u duel protiv Mladosti ući ćemo sa punim respektom, iako smo objektivno kvalitetniji sastav, što smo i pokazali u prvoj utakmici. I u revanšu ćemo igrati na pobjedu, meč ću početi sa dva napadača i pokušaćemo što prije da postignemo gol. Još nismo u punoj takmičarskoj formi, iako smo blizu, i sve će biti idealno do početka španskog prvenstva idućeg vikenda", jasan je bio trener gostiju Emeri.

"Mogu reći da ja ne razmišljam o Mančesteru dok se ne završi sjutrašnji duel, za drzge ne znam. Odradili smo odličan posao u prvom meču i sada to moramo da potvrdimo, moramo da budemo skoncentrisani. Ne mogu reći da redovno pratim crnogorski fudbal, ali mentalitet ovog podneblja mi je poznat. Vidjeli smo da su to sve dobri igrači, koji su tehnički potkovani i znaju sa loptom", istakao je kapiten Sevilje, Hrvat Ivan Rakitić.

Ulaznice se prodaju na šalterima Sportskog centra Morača, na dan meča od 10 sati do 19 i 30, po cijeni od 2 do 4 eura. Početak duela je u 20 sati i 30 minuta.

Marko Jaćimović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније