Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

03. 10. 2018. 14:02   >>  13:44

PORUKA SRPSKIM NAVIJAČIMA

PSŽ: Možda vas ni sa kartom ne pustimo na stadion

Pari Sen Žermen je ozbiljno shvatio bezbjednosni izazov koji bi mogla da predstavlja utakmica sa Crvenom zvezdom.Organizatori upozoravaju da neće svi navijači crveno - bijelih moći na stadion, uprkos kupljenim ulaznicama,

Pari Sen Žermen je ozbiljno shvatio bezbjednosni izazov koji bi mogla da predstavlja utakmica sa Crvenom zvezdom.

Navijačima crveno-bijelih UEFA je zabranila dolazak u Pariz i Liverpul, ali su mnogi i pored toga nabavili karte za meč. Le Parisijen je javio da se očekuje oko 2 hiljade navijača Zvezde u prijestonici Francuske.

Organizatori upozoravaju da neće svi moći na stadion, uprkos kupljenim ulaznicama, pa se navijačima čija su imena prepoznata kao srpska, obratio mejlom.

"Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbjegnu predstavljanje obilježja klubova, kako bi se osigurala bezbjednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbjednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se procijeni da su se oglušili o ovu preporuku", javlja Telegraf koji je imao uvid u pismo.

Isti medij javlja i da je nekoliko srpskih navijača vraćeno u Srbiju zbog toga što su imali obilježja kluba, pa će na stadion moći samo oni koji takva obilježja nemaju.

Meč između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena počinje od 18:55 na "Parku prinčeva".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније