Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 10. 2018. 10:12 >> 09:52

TRENER PSŽ-A

"Bili smo fantastični protiv Zvezde"

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da je njegova ekipa bila fantastična protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

"Potpuno sam zadovoljan, ovo je bilo fantastično. Naša igra je bila vrhunska protiv Zvezde. Imali smo velike prilike da damo još golova. Igrali smo na visokom nivou kao tim", rekao je Tuhel poslije utakmice u Parizu.

PSŽ je ubjedljivo sa 6:1 pobijedio Crvenu zvezdu u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Cijela ekipa je bila ujedinjena, a Nejmar je bio izvanredan, fantastičan. Zaista je želio da ima vrhunsku utakmicu, glad za loptom... Za nas je veoma važno to što imamo najbolje igrače u Evropi. Još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa", kazao je Tuhel.

Pari Sen Žermen će u sljedećem kolu Lige šampiona igrati protiv Napolija, a Zvezda sa Liverpulom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније