Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 10. 2018. 21:14 >> 20:52

NAKON DVOMJESEČNE PAUZE

De Brujne bi mogao da se vrati na teren protiv Liverpula

Fudbaler Mančester Sitija Kevin De Brujne mogao bi da se vrati na teren u utakmici protiv Liverpula, poslije dvomjesečne pauze zbog povrede.

Vezni igrač Sitija ove nedjelje vratio se treninzima, pošto se oporavio od povrede desnog koljena, koju je zadobio na treningu.

Pred utakmicu osmog kola Premijer Lige, trener fudbalera Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da će odluka o De Brujneu biti donijeta u subotu poslije posljednjeg treninga.

Poslije sedam kola Mančester siti je pravi na tabeli sa 19 bodova, a Liverpul je sa istim brojem bodova na drugom mjestu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније