Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 10. 2018. 22:58 >> 22:38

BUNDESLIGA

Verder bolji od Volfsburga

Fudbaleri Verdera iz Bremena pobijedili su večeras Volfsburg sa 2:0 u prvoj utakmici 7. kola njemačke Bundeslige.

U uzbudljivoj utakmici na stadionu Veser domaćin je do prednosti stigao u 35. minutu pogotkom Davija Klasena, a konačan rezultat postavio je Johanes Egeštajn u 86.

Volfsburg je domaćinu nekoliko puta prijetio, ali Josip Brekalo, Džon Bruks i Vut Veghorst nijesu imali sreće u završnicama, pa je tako mreža Verdera ostala netaknuta.

Verder se ovom pobjedom i s osvojenih 14 bodova izjednačio na vrhu tabele s Borusijom iz Dortmunda koja ima utakmicu manje, dok je Volfsburg sedmi s devet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније