Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Agencija Anadolija ]

07. 10. 2018. 11:50 >> 11:52
3

BIVŠI SELEKTOR

Brnović novi trener FK Budućnost

Branko Brnović novi je trener Fudbalskog kluba Budućnost iz Podgorice.

Brnović, nekada proslavljeni fudbaler podgoričke Budućnosti, kasnije i selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, već dva  mjeseca dio je uprave Budućnosti, sa zaduženjima vezanim za sportski sektor.

Klupa Budućnosti upražnjena je od 5. septembra, kada je ostavku podnio Zoran Govedarica. Ekipu je u nekoliko prethodnih kola sa klupe predvodio Radisav Dragićević.

Brnović je legenda podgoričkog kluba, u kojem je krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog vijeka stekao igračku slavu, probio se do reprezentacije Jugoslavije, a kasnije u Partizanu i Espanjolu napravio respektabilnu karijeru.

Brnović je četiri godine bio selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, sa kojom je 2011. godine igrao baraž za Evropsko prvenstvo.

Budućnost je nakon 11. kola na drugom mjestu Prve crnogorske fudbalske lige, sa 21 bodom, jednim manje od vodećeg OFK Titograda.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније