Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

08. 10. 2018. 15:59 >> 15:39
1

BRNOVIĆ PORUČIO

Igraćemo napadački, imamo najbolje igrače

Novi trener fudbalera Budućnosti Branko Brnović istakao je da mimo najava da se neće baviti trenerskim poslom prevagnula ljubav prema plavo-bijeloj boji.

"To je je bila moja odluka, ali očigledno da je predsjednik imao dobru strategiju, a ja sam 'nasjeo'", poručio je Brnović na današnjoj pres konferenciji.

On će potpisati ugovor na dvije i po godine, do juna 2021.

"Burić mi je ponudio mjesto u upravnom odboru, vjerovatno sa ciljem da 'uskočim' na klupu ako se što desi. Uspjelo mu je, sada sam na klupi Budućnosti, našeg najvećeg kluba. Svakom je želja da bude trener Budućnosti, posebno nama koji smo igrali tu i napravili prve velike fudbalske korake", kazao je Brnović.

Nekadašnji selektor reprezentacije Crne Gorei legenda podgoričkog kluba je istakao i da klub mora da igra napadački i da će najveća paznja biti posvećena radu sa igračima jer kvalitet je neupitan.

"Budućnost ima najbolje igrače, ali oni očigledno ne pružaju koliko mogu. Neću da kažem da su moji prethodnici radili loše, ali očigledno nešto nije u redu sa glavama fudbalera - je li to pritisak ili nešto drugo, to treba da vidimo u narednih desetak dana, koliko imamo do prve utakmice. Imamo bivše reprezentativce, jednog sadašnjeg, nekoliko mladih, omladinskih... I niko ne može da me uvjeri da su jedan Draško Božović, ili Igor Ivanović, zaboravili da igraju fudbal. Niko ne može da mi kaže da je normalno da Budućnost ima takve napadače, a da je najbolji strijelac igrač iz veznog reda, sa tri gola", reako je Brnovič.

Sportski direktor Risto Lakić i predsjednik kluba Žarko Burić istakli su da FK Budućnost uvijek ima najveće ciljeve i da je i ove sezone prioritet osvajanje trofeja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније