Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 08. 2013. 18:13 >> 18:16
3

TRANSFERI

Vukčević potpisuje za Vojvodinu?

Donedavni crnogorski reprezentativac Simon Vukčević, po svemu sudeći, zaigraće za novosadsku Vojvodinu.

Kako prenosi Žurnal, vezni fudbaler je postigao dogovor sa rukovodstvom Vojvodine i sjutra bi trebalo da potpiše ugovor čiji detalji za sada nijesu poznati.

Pominjalo se da bi 27-godišnji Vukčević mogao da se vrati u Partizan, ali od toga neće biti ništa.

Po odlasku iz Partizana 2006. godine, Vukčević je prešao u ruski Saturn, a potom je sa promjenljivim uspjehom nastupao za lisabonski Sporting, Blekburn i Karpate.

U posljednjoj akciji crnogorske reprezentacije, Vukčevića nije bilo na Brnovićevom spisku, pošto izvjesno vrijeme nije imao klub.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније