Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

10. 10. 2018. 10:28 >> 10:45

OGLASILA SE POLICIJA

Dokazi tu, Ronaldo mora na saslušanje

Policija u Las Vegasu očekuje da se Kristijano Ronaldo pojavi na saslušanju zbog optužbi za silovanje.

Portugalski napadač optužen je da je 2009. godine silovao Kethrin Majorgu prilikom njihovog susreta u Las Vegasu, a nakon brojnih informacija vezanih za taj slučaj sada se oglasila i lokalna policija.

Mediji su minulih dana spekulisali da su materijalni dokazi slučaja starog više od osam godina nestali, ali je portparol policije Las Vegasa to demantovao.

"Testovi koji su tada urađeni nijesu nestali. Oni su još uvijek kod nas. Imamo dovoljno dokaznog materijala. U jednom trenutku Ronaldo će morati doći na saslušanje. Jasno je da je osumnjičeni van zemlje pa je procedura u tom slučaju složenija, ali će saslušanje morati da se obavi", rekao je portparol Hasinto Rivera.

On nije htio da odgovori da li je dokazni materijal odjeća, odnosno medicinski dokaz o silovanju Katrin Majorge.

Dokumenta koja su se pojavila i koja su ukrali hakeri neće moći da budu korišćena kao dokaz na sudu, radi se o sporazumu između Majorge i Ronalda 2010. kada joj je plaćeno 300 000 dolara da ćuti.

Ronaldo je otputovao u Lisabon sa porodicom, gdje će se konsultovati sa advokatima. Slobodan je do kraja nedelje, pošto ne igra za reprezentaciju u Ligi nacija, pa je dobio slobodno od kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније