Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

10. 10. 2018. 14:44   >>  14:24

ŽARDIM PRED SMJENOM

Tijeri Anri kandidat za novog trenera Monaka

Tijeri Anri (41) je jedan od glavnih kandidata za novog trenera Monaka, ukoliko se rukovodstvo kluba tokom reprezentativne pauze odluči da otpusti sadašnjeg stratega Leonarda Žardima, javljaju britanski mediji.

Prema istim izvorima, Anri je obavio razgovore s čelnim ljudima Aston Vile, člana Čempionšipa Engleske, ali su obje strane zaključile da nije pravi trenutak za saradnju. No, dodaje se da bi se Anri sada trebao preseliti u Monako, klub u kojem je počeo profesionalnu fudbalsku karijeru, a za koji nastupa naš Stevan Jovetić.

Šampion Francuske i polufinalista Lige šampiona iz sezone 2016/17 ove ima katastrofalan start. Nakon devet kola u francuskoj Ligi 1 zauzima tek 18. mjesto sa svega šest bodova. Stoga se očekuje da će tokom reprezentativne pauze Žardim biti smijenjen, a za njegovog nasljednika imenovan Anri.

Francuz je ljetos napustio ulogu stručnog konsultanta na Skj Sportsu kako bi se fokusirao na trenersku karijeru i posao pomoćnika u stručnom štabu Roberta Matineza, selektor reprezentacije Belgije.

Nekada sjajni francuski fudbaler blistave trenutke karijere doživio je u londonskom Arsenalu za koji je odigrao 369 takmičarskih utakmica i postigao 226 golova po čemu je klupski rekorder. S reprezentacijom Francuske, za koju je nastupio 123 puta uz 51 pogodak, osvojio je titule šampiona svijeta i Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније