Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 10. 2018. 19:38 >> 19:52
9

UOČI UTAKMICE

Bakljada navijača Crne Gore

Crnogorski navijači napravili su bakljadu u centru Podgorice, uoči meča sa Srbijom u Ligi nacija.

Svi lokali u centru Podgorice, u neposrednoj blizini Stadiona pod Goricom, kao i u samom centra grada, zatvoreni su danas u 14 sati, uoči večerašnje utakmice fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije, koju je policija označila kao susret visokog rizika.

Kafei su takođe zatvoreni iz bezbjednosnih razloga.

Više ulica u neposrednoj blizini Gradskog stadiona pod Goricom zatvoreno je od 16.00 sati za sva vozila.

"Ulice će biti zatvorene do ponoći, a policija, ukoliko to bude bilo potrebno, može u ovom periodu za saobraćaj zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice", saopštila je Uprava policije i dodala da ulice mogu biti zatvorene i duže, ako bude bilo potrebe.

Fudbalske reprezentacija Crne Gore i Srbije sastaju se prvi put u istoriji večeras u 20.45 sati u Podgorici počinju utakmicu Trećeg kola Grupe C Lige nacija.

Fudbalsku ekspediciju Srbije policija je juče u Podgorici, pred utakmicu Lige nacija, dočekala s maksimalnim oprezom i mjerama obezbjedjenja.

Predsjednik Komisije za bezbjednost i sigurnost na fudbalskim takmičenjima Dragoljub Sekulić rekao je da je utakmica sa Srbijom, poslije gostovanja Engleske i Italije, jedna od najzahtjevnijih u pogledu bezbjednosti, i da je s pravom proglašena za duel visokog rizika.

Najavljeno je da će direktori Uprava policije Crne Gore i Srbije, Veselin Veljović i Vladimir Rebić, zajedno gledati utakmicu.

Utakmicu će gledati i menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo, koji je stigao u Podgoricu.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније