Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2018. 16:25 >> 16:04
5

KLUB NEGIRA NAMJEŠTANJE

"Pokušavaju da ukaljaju ugled Zvezde"

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da "neko" pokušava da ukalja ugled kluba i da "plasiranjem laži" o namještanju utakmice protiv Pari sen Žermena u Ligi šampiona diskredituju uspjehe crveno-bijelih.

"Od juče smo u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mjere i zaštitili ugled Crvene zvezde koji je neko, odnosno 'kredibilni doušnik', pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspješna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži želio da diskredituje sve ostvarene uspjehe koje smo postigli u proteklom periodu", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Frans pres je juče prenio da je u Francuskoj otvorena preliminarna istraga zbog sumnje da je utakmica Pari Sen Žermena i Crvene zvezde (6:1), 3. oktobra u Ligi šampiona bila namještena, a poslije pisanja lista Ekip da je jedan rukovodilac beogradskog kluba uplatio u kladionici pet miliona eura na poraz Zvezde od pet golova razlike.

"Veoma nas čudi i brine da tako neprovjerena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i Ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista Ekip zbog narušavanja ugleda Crvene zvezde", dodaje se u saopštenju.

Crveno-bijeli su još jednom naveli da sa "ogorčenjem i rezignacijom" odbacuju svaku mogućnost umiješanosti u nečasne radnje i pozivaju na što brže rješavanje ovog slučaja.

"Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno djelo", ističe beogradski klub.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније