Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 10. 2018. 10:48   >>  10:26

FK VALETA

Maltežani ponudili dvogodišnji ugovor Boltu

Malteški fudbalski klub Valeta ponudio je dvogodišnji ugovor svjetskom atletskom rekorderu Juseinu Boltu, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako se navodi, Malta je poslala ponudu samo nekoliko sati poslije glasina da bi Bolt mogao da pređe u Milan.

Bolt je prošle godine završio atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se bavi profesionalnim fudbalom. On je sredinom avgusta doputovao u Australiju i trenira sa Sentral Koust Marinersima, a prošle nedjelje je debitovao u prijateljskoj utakmici (4:0) i postigao je dva gola.

Dejli Telegraf prenio je da je Valeta zvanično poslala ponudu Boltu, koji bi tako mogao da igra u predstojećem finalu Kupa Malte, 13. decembra protiv Balcana.

Valetu su nedavno kupili ambiciozni investitori iz Abu Dabija, čiji je cilj da se ekipa plasira u Ligu šampiona.

Direktor Valete Gaston Slimen rekao je za I-Es-Pi-En (ESPN) da se nada da će legendarni sprinter doći u klub prije utakmice finala Kupa.

"Šampion je uvijek dobrodošao, a fudbalski klub Valeta vjeruje da ništa nije nemoguće", rekao je on.

Valeta nikada nije prošla drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a ove sezone je u prvom kolu, u julu, izgubila od albanskog Kukešija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније