Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

16. 10. 2018. 14:52   >>  14:31 5

ZBOG PISANJA O NAMJEŠTANJU

Zvezda tuži "L'Ekip"

Poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović otputovao je u Pariz da bi obavio razgovore sa angažovanim advokatima o tužbi protiv francuskog lista "L'Ekip".

Srpski klub se odlučio na ovakav potez nakon pisanja o nečasnim radnjama prije meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Zvezda namjerava da tuži francuski list i zato se razmatraju sve opcije u tom slučaju, poslije objave da je neimenovani funkcioner Zvezde htio da plati čak pet miliona eura na ubjedljiv poraz u Parizu.

Zato je Pantović od ponedjeljka u Parizu kako bi na licu mjesta stao u odbranu kluba.

Francuski mediji prenijeli su da je istraga otvorena.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније