Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

17. 10. 2018. 13:00 >> 12:41

LIVERPUL U PROBLEMIMA

Povrijeđeni Salah, Mane, Keita i Van Dajk

Reprezentativna pauza Liverpulu je donijela mnogo problema. Mohamed Salah, Sadio Mane, Nabi Keita i Virdžil van Dajk, veoma važni igrači "redsa", povrijedili su se na utakmicama reprezentacija.

Keitu, koji je povrijedio zadnju ložu igrajući u ponedjeljak za Gvineju u gostima kod Ruande, danas čekaju detaljni ljekarski pregledi nakon čega će se znati koliko duga pauza ga čeka.

Salah je, pak, zamijenjen u petak tokom utakmice Egipat - Svaziland nakon što je osjetio bol u butnom mišiću. Mane je na utakmici Senegal - Sudan, igranoj u ponedjeljak, slomio palac lijeve ruke. No, iz kluba sa "Ebfilda" još uvijek nijesu objavili da li će ubojiti napadački dvojac biti spreman za subotnji duel Premijer lige protiv Hadersfilda, piše Anadolija.

U nizu loših vijesti stigla je još jedna iz tabora holandske reprezentacije. Van Dajk je u subotu odigrao sjajnu utakmicu u velikom trijumfu Holandije nad Njemačkom (3:0). Čak je bio i jedan od strijelaca, ali je prema riječima selektora Ronalda Kumana dio utakmice odigrao s dva slomljena rebra zbog čega je propustio sinoćnji prijateljski meč sa Belgijom. Kuman je kazao i da će se defanzivac zdrav vratiti u Liverpul.

Ono što menadžera Jirgena Klopa dodatno može brinuti jeste i povreda koju je Džejms Milner dobio u susretu sa Mančester sitijem uoči reprezentativne pauze. Kao i Keita, i Milner ima problem s zadnjom ložom, ali se u klubu nadaju da će biti spreman do subote.

Nakon osam odigranih kola u Premijer ligi Liverpul je na trećem mjestu s 20 bodova, koliko imaju i lider Mančester siti te drugoplasirani Čelsi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније