Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 10. 2018. 23:08   >>  22:48

PREOKRET "TOBDŽIJA"

Sedma vezana pobjeda Arsenala

Fudbaleri Arsenala upisali su sedmu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi, pošto su večeras savladali Lester na "Emirejtsu" 3:1.

Počelo je loše po domaćina , jer je u 31.minutu Beljerin postigao autogol nakon udarca Čilvela.

Ipak, Beljerin se iskupio sa dvije sjajne asistencije. Prvo je u 45. minutu sjajno ubacio loptu po zemlji za Ozila, koji je sa 10-11 metara poslo loptu u mrežu.

Potom je u 63. minutu spojio sa golom Obajemanga, a isti igrač je tri minuta kasnije postavio konačnih 3:1.

“Tobžije” sada sa Čelsijem i Totenhemom dijele treće mjesto sa 21 bodom, što je dva manje od Mančester Sitija i Liverpula.

“Lisice” su na 11. poziciji sa 12 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније