Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 10. 2018. 22:47 >> 22:25

IKARDI PORUČIO

"Razmotriću ponude, ali srećan sam u Interu"

Fudbaler Intera Mauro Ikardi rekao je danas da će razmotriti eventualne ponude kada stignu, ali da je veoma srećan u klubu.

U Ikardijevom ugovoru otkupna klauzula iznosi 110 miliona eura, koja važi za strane klubove u prve dvije nedelje jula. Mediji spekulišu da je za njega zainteresovan Real Madrid.

"Ima mngo glasina. Kada dođu ponude razmotriću ih, ali veoma sam srećan u Interu", rekao je Ikardi, prenijeli su italijanski mediji.

Ikardi će u srijedu od 21 čas igrati protiv Barselone na Kamp Nou, gdje je počeo karijeru u mlađim selekcijama.

"Šteta je što (Lionel) Mesi neće moći da igra, uvijek je lijepo igrati protiv sjajnih igrača, a on je najbolji na svijetu. Znamo da će to biti veliki gubitak za njih, a mi možemo da ih pobijedimo. Imamo kvalitet za to", naveo je Ikardi.

On je u nedjelju uveče postigao pobjedonosni gol u sudijskoj nadoknadi vremena, u velikom derbiju protiv Milana (1:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније