Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 10. 2018. 22:03 >> 21:42

PREDSJEDNIK NAPOLIJA

"Kavaniju su vrata uvijek otvorena"

Predsjednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentis rekao je danas da bi napadač Endinson Kavani mogao da se vrati u klub, "ako više ne želi da igra za Pari Sen Žermen i ako umanji svoje zahtjeve".

Kavani je za tri sezone u Napoliju postigao 104 gola, a 2013. prešao je u Pari Sen Žermen. Urugvajski napadač nije odbacio mogućnost povratka u Napulj.

"Moraš da budeš lud da ne budeš srećan u Napoliju. Kod kuće imam najljepši pogled na Rim, ali bih ga uvijek mijenjao za pogled na Napulj, kao i moju kuću u Los Anđelesu. Ovi momci moraju samo da se probude, da odu na trening i to je to. Mi ih plaćamo da se zabavljaju. Imaju slobodu da žive idilično", rekao je De Laurentis za Parizijen.

Predsjednik Napolija naveo je da su 31-godišnjem Kavaniju vrata kluba uvijek otvorena.

"Zamislite da se budite u Liverpulu? Tamo imate samo kuću Bitlsa, Ebi Roud... U Parizu ima mnogo stvari, ali vrijeme nije izuzetno kao u Napulju. Da li je to poruka za Kavanija? To samo zavisi od njega. Nijesam iz Katara, pa ako ne želi više da igra za Pari Sen Žermen i umanji svoje zahtjeve, postići ćemo dogovor sa francuskim klubom. Niko ne želi da zadrži fudbalera njegovog kvaliteta ako je nesrećan. Kavani više nema 24 godine, ali je gotovo nemoguće da se povrijedi. On je elastičan i može da igra do 38. godine", dodao je on.

Upitan da li je Pari Sen Žermen pokušao da dovede još nekog igrača Napolija, De Laurentis je odgovorio odrično.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније