Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

29. 10. 2018. 18:43 >> 18:19

BIVŠI IGRAČ REALA

Konte daleko, Solari će naslijediti Lopetegija?

Nakon poraza od Barselone, pitanje je trenutka kada će treneru Real Madrida Đulenu Lopetegiju biti uručen otkaz, a mediji nagađaju ko će biti njegov nasljednik.

Kao glavni kadidat za novog trenera Reala najviše se spominjao Antonio Konte. Međutim, madridski "As" danas je objavio da je Italijan daleko od klupe "kraljevskog kluba", te da uprava kluba razmišlja da za trenera prvog tima postavi Santjaga Solarija.

Današnji trening Reala vodio je Lopetegi, ali poslije ubjedljivog poraza u El Klasiku (5:1), bivši selektor Španije ima veoma male šanse da tu i ostane.

Novi kandidat za klupu Madriđana je nekadašnji argentinski vezista Santjago Solari, koji je trenutno trener B tima Reala, pa je njegova glavna prednost što poznaje interne odnose u klubu, prenosi Sport klub.

Solari je u igračkoj karijeri nastupao za River Platu, Atletiko Madrid, Real, Inter, San Lorenco, Atlante i Penjarol.

Za reprezentaciju Argentine je odigrao 11 mečeva, a trener mlađih kategorija Reala je od 2013. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније