Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 10. 2018. 21:36   >>  21:20

ZBOG PRODAJE RONALDA

Lopetegijev otac: Uprava kriva za krizu

Otac smijenjenog trenera Real Madrida Đulena Lopetegija tvrdi da je uprava kluba kriva za trenutnu krizu, jer nije našla pravu zamjenu za Kristijana Ronalda.

"Kristijano Ronaldo je bio dobar. Da li je bio drčan? Svi mi imamo neke slabosti, ali je on barem postizao po 50 golova u sezoni. Realu sada nedostaje strijelac, nijesu doveli nijednu zamenu, iako se pričalo o mogućem dolasku Nejmara", rekao je Hose Antonio Lopetegi za El Mundo.

Španski klub prodao je Ronalda Juventusu za 100 miliona eura, a trenutno je deveti u domaćem prvenstvu, uz samo četiri pobjede.

"Oduzeli su mom sinu tih 50 golova i on mora da se nosi s tim. On ne krivi igrače, uvijek kaže da ima sjajne ljude koji daju sve od sebe, ali kada nema materijala, onda nema", kazao je stariji Lopetegi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније