Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

30. 10. 2018. 18:25   >>  18:05

VEĆ U PREGOVORIMA?

Hames Rodrigez želi u Juventus

Kolumbijac Hames Rodrigez nije zadovoljan statusom u Bajern Minhenu pa je zbog toga već zatražio sastanak sa čelnicima kluba kako bi razgovarao o svojoj budućnosti, piše njemački Bild.

Njemački list navodi da 27-godišnji Rodrigez smatra da ga trener Niko Kovač i čelnici kluba ne cijene dovoljno i zbog toga želi da ode.

Bajern Minhen je ovog ljeta želio da otkupi njegov ugovor od Real Madrida, ali je Kolumbijac tada obustavio pregovore i odlučio da razmisli gdje će nastaviti karijeru.

Ipak, ovaj put Bild je naveo da je kolumbijski fudbaler zatražio hitan sastanak s upravom njemačkog kluba kako bi razgovarao o svojoj budućnosti.

Rodrigez, navodno, već u januaru želi da pređe u Juventus, a njegov agent Žorge Mendeš već pregovara s italijanskim prvakom.

Njemački mediji takođe tvrde da Bajern, prema ranijem dogovoru, Rodrigeza može otkupiti od Real Madrida za 40 miliona eura, a onda ga po višoj cijeni prodati Juventusu.

Rodrigez je ranije igrao za Envigado, Banfild, Porto, Monako i Real Madrid.

U dresu Bajerna je u 30 utakmica postigao 10 golova, dok je za reprezentaciju Kolumbije upisao 68 nastupa, postigavši 22 pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније