Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

31. 10. 2018. 12:01 >> 11:55

KOPA LIBERTADORES

River kroz dramu do finala, policija čuvala sudiju

River Plata savladala je Gremio u gostima u revanšu polufinala Kopa Libertadores, golom iz penala u sudijskoj naknadi, a scene viđene u dramatičnom finišu nesvakidašnje su za najveće fudbalske pozornice.

River Plata je prošla u finale na osnovu više golova postignutih u gostima, pošto je u prvoj utakmici u Argentini, brazilski tim slavio sa 1:0.

U sinoćnjem revanšu, Gremio je vodio na poluvremenu, golom Lea Gomeša u 36. minutu, da bi u 82. minutu izjednačio Kolumbijac Rafael Bore.

Četiri minuta kasnije, sudija Andreas Kunja dosudio je penal za goste pošto je lopta udarila u ruku jednog igrača Gremija. Kunja je pokazao na bijelu tačku nakon što je pregledao video snimak, ali iako je korišćen VAR domaći se nijesu pomirili sa najstrožom kaznom.

Gonzalo Martines postigao je gol tek u petom minutu nadoknade vremena, pošto su žestoko protestovali igrači Gremija, koji su okružili i gurali urugvajskog sudiju.

U teren je tada ušla policija za razbijanje demonstracija i zaštitila sudiju, a zatim je izveden penal, devet minuta pošto je dosuđen. Utakmica je bila produžena 14 minuta.

Defanzivac Gremija Brešan, koji je skrivio penal, isključen je poslije sukoba sa sudijom.

U drugom polufinalu u Sao Paolu večeras igraju domaći Palmeiras i argentinska Boka Juniors. U prvoj utakmici Boka je na svom terenu pobijedila sa 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније