Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

31. 10. 2018. 15:51 >> 15:28

PAUZIRA DO LJETA

Konte ne želi da bude trener Real Madrida

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte odbacio je mogućnost dolaska u Real Madrid, pošto misli da mu projekat tog kluba ne odgovara, prenio je danas Skaj.

Mediji su spekulisali da je Konte jedan od najozbiljnijih kandidata da preuzme Real, čija je uprava u ponedjeljak uveče otpustila trenera Đulena Lopetegija poslije serije loših rezultata i ponižavajućeg poraza od Barselone, 1:5.

Konte je u julu otpušten iz Čelsija i odlučio je da pauzira do ljeta. On bi, međutim, mogao u toku sezone da se vrati trenerskom poslu, ali samo ako misli da klub ima pravi projekat.

Ekipu Reala privremeno predvodi Santjago Solari, koji je do sada predvodio B tim madridskog kluba.

Prema pravilima španske lige, 42-godišnji Solari kao privremeni trener može samo dvije nedjelje da predvodi ekipu, a do tada Real mora da imenuje novog trenera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније