Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 08. 2013. 21:12 >> 21:13

PROTIV BJELORUSIJE

Džudović: Pobjeda za povratak samopouzdanja

Crna Gora će u Bjelorusiji pokušati da pobjedom povrati samopouzdanje i napravi dobru uvertiru za kvalifikacioni fudbalsku utakmicu sa Poljskom, kazao je štoper Miodrag Džudović.

Okupljanjem u kampu Fudbalskog saveza crnogorska reprezentacija zvanično je počela pripreme za prijeteljski meč sa Bjelorusijom, koji će biti odigran u srijedu u Žodinu.

Džudović je kazao da je gostovanje u Bjelorusiji važno da se popravi situacija u kojoj se reprezentacija našla poslije poraza od Ukrajine.

"Pokušaćemo da vratimo samopouzdanje i napravimo dobru uvodnu priču pred gostovanje Poljskoj. Utakmica je prava provjera za ono što nas očekuje u kvalifikacijama. Trudićemo se da to dobro odradimo. Dobra su ekipa, koja zna da napravi probleme i mnogo jačim od sebe", rekao je Džudović na brifingu sa novinarima.

Selektor Branko Brnović na prvom treningu imao je osam fudbalera.

Trenirali su Luka Đorđević, Fatos Bećiraj, Elsad Zverotić, Vladimir i Mladen Božović, Stevan Jovetić, Džudović i Mitar Novaković.

Najavljeno je da će Jovetić najvjerovatnije sjutra biti odsutan zbog obaveza oko radne dozvole za Englesku.

Ekipi će se u Bjelorusiji piključiti Milorad Peković, Marko Baša i Nemanja Nikolić, dok bi ostali trebali da se sjutra pojave na treningu.

Novi član Tventea Luka Đorđević smatra da Crnu Goru očekuje teška utakmica, navodeći da je Bjelorsusija pred svojim navijačima može bitio opasan rival.

"Siguran sam da je svako od momaka spreman da poslije teškog poraza pokaže da svi Crnoj Gori treba da vjeruju u reprezentaciju. Potrudićemo se da da pobjedimo u Bjelorusiji, što je najvažnije za samopouzdanje", rekao je Đorđević.

Biće to drugi duel Crne Gore i Bjelorusije, nakon što su crnogorski fudbaleri 18. novembra 2009. godine pobijedili 1:0.

Odlučujući pogodak za izabranike tadašnjeg selektora Zorana Filipovića postigao je Mirko Vučinić.

Utakmica na stadionu Torpeda počeće u 17 sati i 30 minuta po crnogorskom vremenu.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније