Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 11. 2018. 23:01   >>  22:37

ZBOG NAPADA NA TAKSISTU

Bendtner osuđen na 50 dana zatvora

Fudbaler Rosenborga Niklas Bendtner je zbog fizičkog napada na taksistu danas osuđen na 50 dana zatvora i novčanu kaznu od 1.500 danskih kruna (200 eura).

Bendtner je priznao da je 9. septembra u Kopenhagenu udario taksistu, ali je tvrdio da je to učinio u samoodbrani poslije svađe oko cijene vožnje.

Advokat nekadašnjeg fudbalera Arsenala je najavio žalbu na presudu.

Taksista kome je Bendtner polomio vilicu, kažnjen je novčano sa 3.000 kruna (400 eura) jer je tokom te vožnje koristio mobilni telefon i jer nije vezao sigurnosni pojas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније