Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

03. 11. 2018. 22:45   >>  22:24

BEZ PREMCA U ITALIJI

Juventus rutinski protiv Kaljarija

Šampion Italije Juventus savladao je večeras Kaljari 3:1 i zadržao šest bodova prednosti u odnosu na prve pratioce u Seriji A Inter i Napoli.

"Stara dama" je rutinski došao do trijumfa, i to nakon što je Kaljari propustio nekoliko sjajnih prilika pri rezultatu 1:1 i 1:2.

Vicešampion Evrope je do desete pobjede u sezoni stigao zahvaljujući golovima Dibale i Kvadrata i autogolu Bradarića. Kvadradu je, u sjajnoj kontri u finišu susreta, asistirao Kristijano Ronaldo iako je mogao i sam da završi akciju.

Juve u narednom kolu očekuje veliki derbi sa Milanom na San Siru, dok je Kaljari u sredini tabele na sedam bodova od zone ispadanja, a narednog vikenda gostuje ekipi SPAL.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније