Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

04. 11. 2018. 09:27   >>  09:05

PREKO SVOJE FONDACIJE

Mesi optužen za pranje novca

Argentinski fudbaler Lionel Mesi, njegov otac i još nekoliko ljudi optuženo je za pranje novca putem njihove fondacije.

Kako prenosi argentinski portal "Clarin" optuženi za nedjelo su, pored Lea i njegovog oca, svi koji su imali udjela u operacijama "Leo Mesi fondacije".

Tamošnji državni tužilac je već podnio prijavu nadležnom sudu koji bi trebalo da donese odluku od nastavku cjelokupnog procesa.

Do otkrića tužioca je došlo kada je jedan od nekadašnjih saradnika fondacije prije nedjelju dana izašao pred sud i otkrio da su se u njoj vršile sumnjive radnje. 

Loše vijesti za jednog od najboljih fudbalera ikada dolaze samo mjesec dana nakon što je izgubio tužbu koju je podnio protiv novinara "ACB", koji je Mesija optužio za slične, sumnjive radnje, a ovaj ga tužio za klevetu i kaljanje imena i brenda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније