Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 08. 2013. 10:31 >> 10:36

ODLUKA U PRODUŽETCIMA

Drogba donio Superkup Galatasaraju

Golom Didijera Drogbe u 99. minutu, Galatasaraj je savladao Fenerbahče u Superkupu Turske.

Galatasaraj je osvojio turski Superkup, pobjedivši Fenerbahče minimalnim rezultatom 1:0. Utakmica je odigrana na stadionu Kadir Has u turskom gradu Kajzeriju.

Prvo poluvrijeme je prošlo bez značajnih prilika, osim one u 13. minutu kada je Kamerunac Pjer Vebo pokušao da zatrese mrežu Galatasaraja, ali lopta je otišla tik preko prečke. Rezutat prvog poluvremena bio je 0:0.

Prva značajna prilika u drugom poluvremenu viđena je u 48. minutu kada je Holanđanin Vesli Snajder šutirao sa 30 metara, međutim dobro je bio postavljen golman Fenerbahčea Mert Gunok.

Ovogodišnje pojačanje Fenerbahčea, Portugalac Bruno Alveš nakon opasnog starta nad Drogbom u 59. minutu dobio je žuti karton. Samo četiri minute kasnije Alveš dobija i svoj drugi žuti karton nakon starta nad Felipeom Melom, tako da je isključen iz igre.

Iako je Fenerbahče nastavio utakmicu sa igračem manje, regularnih 90 minuta susreta je završeno bez golova, nakon čega su uslijedili produžeci.

Galatasaraj je u 99. minutu, golom bivšeg napadača Čelsija Didijera Drogbe, poveo protiv Fenerbahčea, što je bio i konačan rezultat utakmice.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније