Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 11. 2018. 20:00   >>  19:36

DOPUTOVALI U BANGKOK

Fudbaleri Lestera na sahrani predsjednika kluba

Fudbaleri i trener Lestera doputovali su danas u Bangkok gdje će prisustvovati sahrani vlasnika kluba Višaja Šrivadanaprabe, koji je poginuo u padu helikoptera.

Sahrana je počela u subotu, a obredne ceremonije trajaće do 9. novembra.

Tajlandski milijarder poginuo je 27. oktobra kada se njegov helikopter srušio na parkingu ispred stadiona Lestera, poslije utakmice sa Vest Hemom. Osim njega, poginule su još četiri osobe.

Fudbaleri predvođeni trenerom Klodom Puelom su danas stigli u Bangkok, a na put su krenuli po završetku jučerašnje utakmice sa Kardifom, koju su dobili sa 1:0.

Nijesu svi igrači doputovali na Tajland, a tu su kapiten Ves Morgan, napadač Džejmi Vardi, defanzivac Hari Megvajer i golman Kasper Šmajhel.

U budističkom hramu oni prisustvuju molitvama, a tako će biti i u ponedjeljak, prije nego što se vrate u Englesku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније