Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

05. 11. 2018. 21:59 >> 21:35

OMLADINCI IDU NA KIPAR

Peković objavio spisak za kvalifikacije

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković objavio je spisak igrača na koje računa za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Sokolići“ se igrati u grupi 11, čiji domaćin je Kipar. Upravo će protiv domaćina ekipa Milorada Pekovića otvoriti kvalifikacije. Taj meč na programu je 13. novembra od 10 časova, na stadionu ,,Kukila“ u Pafosu. U drugom, 16. novembra od 10 časova, Crna Gora se sastaje sa Letonijom, dok je posljednje kolo i duel sa Rusijom na programu 19. novembra, takođe od 10 časova.

Na turnir koji će se od 13. do 19. novembra održati na Kipru putuje 20 igrača - golmani: Balša Popović (Grbalj), Danilo Nikčević (Budućnost); odbrana: Anto Babić, Aleksandar Vlahović (Sutjeska), Slobodan Perišić (OFK Titograd), Stefan Milić, Bojan Roganović (Budućnost), Bogdan Rašo (Arsenal); vezni red: Miloš Brnović, Petar Vukčević (Budućnost), Srđan Krstović, Danilo Pešukić, Ivan Vukčević (Zeta), Nikola Stanišić (Grbalj), Aleksa Latković (Lovćen), Petar Pavlićević (Benfika, Portugal), Zaim Divanović (OFK Titograd); napad: Nikola Krstović (Zeta), Marko Rakonjac (Čukarički, Srbija), Sergej Grubač (Kijevo, Italija).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније