Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

07. 11. 2018. 12:03   >>  11:40

POVREDA NA TRENINGU

Junajted bez Lukakua protiv Juventusa

Fudbalski klub Mančester junajted večeras će u duelu Lige šampiona protiv Juventusa igrati bez prvog napadača Romelua Lukakua, potvrdio je Žoze Murinjo po dolasku u Torino.

boxPluginImg

Ono što dodatno brine portugalskog stručnjaka je činjenica da je belgijski reprezentativac upitan i za nedjeljni gradski derbi protiv Mančester sitija, lidera Premijer lige.

"Lukaku je povrijeđen. Protiv Juventusa neće igrati, a za nedjelju ćemo vidjeti. Treba mu ovih nekoliko dana. To se desilo na treningu. Ne znamo tačno šta je, mišić, tetiva. Moramo da sačekamo", rekao je Murinjo, prenose britanski mediji.

Lukaku je ove sezone postigao svega četiri gola u 14 utakmica. Posljednji put u strijelce se upisao 15. septembra u pobjedi 2:1 protiv Votforda.

Ono što je dobra vijest za Murinja je da se u tim vraća oporavljeni kapiten Antonio Valensija, koji je mjesec dana bio van terena.

Uoči četvrtog kola Grupe H, Juventus je lider s devet bodova. Slijede ga Junajted s četiri, Valensija s dva i Jang Bojs s bodom. Večerašnji duel "stare dame" i "crvenih đavola" počinje u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније