Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 08. 2013. 18:10 >> 18:10

NASTAVLJA SE SAPUNICA

Rodžers: Riješićemo problem sa Suarezom

Menadžer Liverpula, Brendan Rodžers, i dalje vjeruje da će se saga sa Luisom Suarezom riješiti na najbolji mogući način.

Urugvajac je ovog ljeta izrazio želju da napusti klub kako bi igrao u Ligi šampiona, a tvrdi da su mu u klubu prethodno dali dozvolu da ode ukoliko se Liverpul ne plasira u ovo takmičenje.

Arsenal je poslao Liverpulu ponudu vrijednu 40 miliona funti + 1 funtu, što je po ugovoru koji Urugvajac ima, dovoljno da ga klub obavijesti da ponuda postoji.

Rodžers kaže da nije ublažio svoj stav po pitanju njegovog odlaska i da se nada da će se sve riješiti na najbolji mogući način.

"To je pitanje za koje moramo da uradimo sve da bi ga riješili. Ukoliko treba da sačekamo, onda ćemo tako i uraditi. Ovo je klub koji ima svoje vrijednosti i nadamo se da će se situacija riješiti pozitivno. Ukoliko neki igrač nije posvećen, onda on neće igrati. Ja nemam problem sa Suarezom, ali moram da poštujem klub", rekao je Rodžers.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније