Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 08. 2013. 18:45 >> 18:45

ODLAŽE PENZIJU

Roma nudi Totiju novi ugovor

Čelnici Rome žele da zadrže kapitena kluba Franćeska Totija, uprkos tome što je legenda kluba rekla da završava svoju karijeru. Shodno tome, ponuđen mu je novi ugovor.

Prema pisanju italijanskih medija, pregovori oko produžetka ugovora će početi ove nedjelje, ostaje da se vidi da li će Toti ostati pri svom stavu da želi da  završi karijeru.

"Princu Rima" ugovor sa Romom ističe narednog ljeta. Problem u ovim pregovorima može da predstavlja nastojanje čelnika Rome na smanjenje plate Totiju, na šta on nije spreman da pristane.

Generalni direktor Rome Mauro Baldisoni će prema pisanju "Korijero delo Sporta" ove nedjelje održati sastanak sa zastupnicima Totija, pa se i pored različitih stavova dvije strane, očekuje postizanje dogovora.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније