Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 11. 2018. 18:14 >> 17:55

BUNDESLIGA

Slavili Menhengladbah i Hofenhajm

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobijedili su u gostima ekipu Verdera sa 3:1, u utakmici 11. kola njemačke Bundeslige.

Menhengladbah je upisao sedmu pobjedu od početka šampionata i sa 23 osvojena boda je drugi na tabeli, odnosno ima bod manje od Borusije iz Dortmunda koja kasnije danas dočekuje trećeplasirani Bajren iz Minhena.

Na drugoj strani, Verder je sada na sedmom mjestu sa 17 bodova.

Sva tri gola za pobjednički tim na današnjem meču postigao je Alasan Plea, 39, 48. i 52. minutu. Strijelac jedinog pogotka za Verder bio je Nuri Sahin u 59. minutu.

Menhengladbah u narednom kolu Bundeslige dočekuje Hanover, dok Verder gostuje Frajburgu.

Fudbaleri Hofenhajma pobijedili su na svom terenu Augsburg sa 2:1.

Andrej Kramarić je doveo Hofenjahm u vođstvo u 65. minutu, izjednačio je Alfred Finbogason pet minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Ris Nelson u 83.

Hofenhajm je trenutno peti na tabeli sa 19 bodova, dok je Augsburg pao na desetu poziciju sa 13 bodova.

Fudbaleri Majnca su u gostima bili bolji od Frajburga sa 3:1. Majnc je upisao četvrtu pobjedu i sada je deveti sa 15 bodova, dok je Frajburg na 11. mjestu sa dva boda manje.

Pobjedu u gostima upisao je i Štutgart, koji je sa 2:0 bio bolji id Nirnberga. Ovo je tek druga pobjeda Štutgarta od početka sezone, i dalje je posljednji na tabeli sa osam bodova, dok je Nirnberg na 15. mjestu sa dva boda više.

Fudbaleri Diseldorfa su na svom terenu slavili protiv Herte sa ubjedljivih 4:1. Herta je upisala treći poraz i osma je na tabeli njemačkog šampionata sa 16 osvojenih bodova, dok je Diseldorf poslije drugog trijumfa pretposljednji sa osam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније