Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 11. 2018. 18:42 >> 18:31

PREMIJER LIGA

Lester odigrao bez golova

Fudbaleri Lestera odigrali su danas 0:0 sa Barnlijem, u prvoj utakmici na svom terenu od smrti vlasnika kluba Višaja Šrivadanaprabe.

Prije meča je hiljade navijača Lestera učestvovalo u memorijalnoj šetnji, nazvanoj "5.000.1", u čast poginulima u padu helikoptera na parkingu pored klupskog stadiona.

Po dolasku na stadion navijači su u tišini odgledali video posvećen Šrivadanaprabi. Potom su dvominutnom tišinom odali počast nastradalima u toj nesreći, a i obilježili stogodišnjicu od kraja Prvog svjetskog rata.

Ekipa Lestera je poslije drugog remija od početka sezone na desetom mestu na tabeli Premijer lige sa 17 bodova, dok je Barnli na 15. poziciji sa devet.

Fudbaleri Njukasla su na svom terenu pobijedili Bornmut sa 2:1 i. Njukasl je golovima Hosea Rondona u sedmom i 40. minutu poveo sa 2:0, dok je konačan rezultat postavio Žeferson Lerma u šestom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu.

Poslije drugog trijumfa u nizu Njukasl je na 14. mjestu na tabeli sa devet bodova, dok je Bornmut upisao četvrti poraz i zauzima šesto mjesto sa 20 osvojenih bodova.

Fudbaleri Sautemptona i Votforda odigrali su neriješeno 1:1. Manolo Gabjadini je doveo Sautempton u vođstvo u 20. minutu, a izjednačio je Hose Hobelas osam minuta prije kraja meča.

Votford je sedmi na tabeli sa 20 bodova, dok je Sautempton na 17. mjestu sa osam.

Istim rezultatom završen je i meč Hadersfilda i Vest Hema. Hadersfild je poveo već u šestom minutu pogotkom Aleksa Pričarda, a konačan rezultat postavio je Felipe Anderson u 74. minutu.

Vest Hem je na 13. mjestu na tabeli sa 12 bodova, dok je Hadersfild pretposljednji sa sedam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније