Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 11. 2018. 16:34 >> 16:04

PREMIJER LIGA

Liverpul produžio crnu seriju Fulama

Fudbaleri Liverpula pobijedili su na svom terenu Fulam sa 2:0, u utakmici 12. kola Premijer lige.

Liverpul je upisao devetu pobjedu od početka šampionata i trenutno je prvi na tabeli sa 30 bodova, odnosno ima bod više od Mančester sitija koji ima meč manje.

Fulam je, na drugoj strani, nastavio da ređa poraze. Ekipi Slaviše Jokanovića ovo je bio šesti uzastopni poraz, a ukupno deveti u Premijer ligi i posljednji je na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Liverpul je od početka meča bio dominantniji tim na terenu, imao je veći posjed lopte i stvarao je šanse, a gol je čekao do 41. minuta.

Fulam je bio u napadu, srpski fudbaler Aleksandar Mitrović glavom je postigao gol koji je poništen zbog navodnog ofsajda i dok su igrači gostujuće ekipe gledali ka pomoćnom sudiji uslijedilo je munjevit kontranapad Liverula.

Trent Aleksandar-Arnold je poslao sjajnu loptu do Mohameda Salaha koji je pogodio mrežu Fulama za vođstvo "crvenih".

Od dosuđenog ofsajda Mitrovića do pogotka Salaha prošlo je samo 14 sekundi.

Pobjedu Liverpula je u 53. minutu potvrdio Đerdan Šaćiri. Endru Robertson je ubacio loptu u kazneni prostor, Šaćiri je šutirao iz prve i pogodio za 2:0.

Fudbaleri Liverpula u narednom kolu Premijer lige gostuju Votfordu, dok će Fulam izlazak iz velike krize potražiti u meču protiv Sautemptona na svom terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније