Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 11. 2018. 18:21 >> 18:01

PROBLEM ZA KRSTAJIĆA

Milinković-Savić i Fejsa ne igraju protiv Crne Gore

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da za predstojeću utakmicu protiv Crne Gore u Ligi nacija ne može da računa na povrijeđenog Sergeja Milinkovića-Savića, kao i da je poziv u nacionalni tim dobio Danijel Aleksić.

"Spisak koji smo objavili moraćemo malo da redukujemo iz razloga što neki igrači tek treba da pristignu, a imamo igrača koji je prijavio povredu i neće biti sa nama. To je Sergej Milinković-Savić koji je povrijedio zadnju ložu. Imamo problem i sa golmanom (Markom) Dmitrovićem, koji je na pregledima zbog problema s trbušnim zidom", rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi gdje će se pripremati za predstojeće utakmice protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija.

"Ljubomir Fejsa je takođe na pregledima zbog zadnje lože. Poslije sinoćnje utakmice dobili smo informaciju od doktora Ajntrahta da imamo problem i sa (Filipom) Kostićem. On ima operaciju zuba, tako da i on danas neće da doputuje u Beograd, očekujemo ga sjutra. Što se tiče njegove situacije, znaćemo više u narednom periodu", dodao je selektor.

Upitan da li je definitivno samo Milinković-Savić otpao za oba meča, selektor je odgovorio:

"Za sada, nadam se da će tako i da ostane, jedino Sergej neće biti u kombinaciji za subotnju utakmicu. Pratićemo zdravstveno stanje ostalih".

Srbija će 17. novembra dočekati Crnu Goru na beogradskom stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije selekciju Litvanije na stadionu Partizana.

"Od prve utakmice kada smo počeli da igramo Ligu nacija nama je svaka bila bitna i odlučujuća za cilj koji smo postavili. I ove utakmice su mnogo bitne, a što se tiče same Crne Gore... Igraće onoliko koliko mi to dozvolimo. Sugurno da vjerujem u svoju ekipu, u potencijal koji imamo, ali isto tako poštujemo Crnu Goru", rekao je Krstajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније