Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 08. 2013. 09:59   >>  09:59

VJERUJE U NAPADAČA

Hodžson: Runi će zaigrati za reprezentaciju

Iako ne igra za Mančester Junajted, Vejn Runi je spreman da nastupiti za reprezentaciju Engleske u prijateljskom meču protiv Škotske, koji se igra sjutra.

"Vejn izgleda dobro na treninzima. Ne sumnjam da ga stvarno muči povreda. Pa pogledajte samo koliko je utakmica odigrao prošle sezone. Pitao bih ja vas kako se osjećate", stao je u odbranu svog igrača selektor "Gordog Albiona" Roj Hodžson.
 
On je saopštio da ne očekuje da će napadač "crvenih đavola" moći da bude na terenu svih 90 minuta.

"Očekujem da će biti spreman da odigra dio utakmice. Moj tim i ja ćemo analizirati njegovo stanje, pa tek onda odlučiti koliko će minuta dobiti", rekao je Hodžson.

Podsjetimo, Runija, kojeg uporno traži Žoze Murinjo, ali klub sa "Old Traforda" konstantno odbija ponude, muči povreda ramena i zadnje lože. Na pripremama je odigrao svega 45 minuta za Mančester, ali sada je iznenada "spreman" za nastup za selekciju Engleske i to pred sam početak sezone.

"Nadam se da će se njegova situacija ubrzo riješiti. Meni lično ne smeta što nije igrao za klub na pripremama pred početak nacionalnog šampionata. Runi je jedan od naših najboljih igrača i uvijek ću ga smatrati dijelom reprezentacije", zaključio je engleski selektor.

Prema Hodžsonu, čiji god dres Runi bude nosio, on će imati rezervisano mjesto u napadu nacionalne selekcije, tako da ćemo ga zasigurno gledati i protiv Crne Gore na Vembliju 11. oktobra, kada se bude rješavalo koja će se selekcija plasirati na Mundijal u Brazilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније