Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ mozzartsport.com ]

13. 11. 2018. 14:44 >> 14:22

SELEKTOR KRSTAJIĆ

"Crna Gora će igrati koliko joj dozvolimo"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da ekipa maksimalno ozbiljno i motivisano čeka duele sa Crnom Gorom i Litvanijom na kraju grupne faze Lige nacija.

“Svaka utakmica je bitna i odlučujuća, pa i ove dvije. Crna Gora će igrati koliko joj dozvolimo. Imamo dobru atmosferu, očekujemo dobar rezultat, a respektujemo Crnu Goru”, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Kako je naglasio, Sergej Milinković Savić sigurno neće igrati protiv Crne Gore, za Litvaniju je neizvjestan, povrijeđeni su i Ljubomir Fejsa i Marko Dmitrović, dok problem sa zubom ima Filip Kostić.

“Još čekamo izvještaje doktora”, kaže selektor, koji je naknadne pozive uručio Danijelu Aleksiću i golmanu Radnika Nikolu Vasiljeviću.

Krstajić dodaje da ga raduje forma velike većine reprezentativaca pred posljednje dvije utakmice u Ligi nacija.

“Šali nema mjesta, neće je biti na utakmicama. Šalićemo se kada napravimo rezultat”, dodao je Krstajić.

Krstajić ističe i da prati napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, strijelca dva gola protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona.

“Drago mi je zbog Zvezde, za srpski fudbal je to jako važno. Pred Pavkovim je vrijeme, a reprezentacija treba kontinuitet. Nije igrač koji se ne gleda, radi se o dobrom napadaču, sada je dobio samopouzdanje”, ocijenio je Krstajić.

Kapiten Aleksandar Kolarov vratio se u tim pošto je preskočio prethodnu reprezentativnu akciju.

“Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je što smo bez mene odigrali dobro, mogu u penziju na miru”, našalio se Kolarov.

Fudbaler Rome poručio je i da je prava pozicija Filipa Kostića lijevi bek, "samo to u Njemačkoj ne vide".

Srbija dočekuje Crnu Goru u subotu na stadionu Rajko Mitić, a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније