Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 08. 2013. 10:34 >> 10:34

GLUPOST MJESECA

Golman se zanio u driblinzima

Na utakmici peruanskog šampionata između ekipa Union Komersija iz San Martina i Sporting Kristala, viđen je možda najgluplji potez ovog mjeseca.

Naime, golman Union Komersija, Huan Flores, poznatiji kao Čikito, htio je da se "poigra" sa napadačom protivničke ekipe, u šestom minutu izgubio je loptu u svom šesnaestercu i omogućio rivalu da postigne lagan pogodak za vođstvo.

Neopreznom golmanu saigrač je vratio loptu glavom, ali on nije htio odma da je ispuca, nego je nonšalantno trčkarao s njom po svom kaznenom prostoru. Kada mu je prišao protivnički igrač, htio je da se našali s njim, "cimnuo" ga, iako je mogao da je odmah uzme u ruke. Ipak, spretni napadač, Irven Avilja, je bio brži, izbio mu je loptu iz rukavica, i bez problema zatresao mrežu.

Sporting je na kraju trijumfirao rezultatom 2:0, a nakon utakmice Avilja je izjavio da Čikito uvjek ima takve finte, pa je pomislio da bi mogao da iskoristi situaciju i ukrade mu loptu.

Na kraju Aviljo je zadovoljan napustio San Martin, dok je nesrećni golman mogao samo da se zacrveni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније