Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 11. 2018. 18:50 >> 18:29
15

"SOKOLI" SANJAJU ŠEST BODOVA

Kosović: Važno sačuvati drugo mjesto

Crnogorski fudbaleri u posljednja dva duela u Ligi nacija ulaze sa željom da osvoje šest bodova koji bi im donijeli prvo mjesto, ali uspjeh bi bio i sačuvati sačuvati drugu poziciju.

"Šest bodova je u igri, svih šest nam garantuju prvo mjesto. Ako već ne možemo da budemo prvi, važno je da sačuvamo drugo mjesto. Pred prvi meč sa Srbijom se najviše pričalo o tome da je istorijski, ali za nas je svaki isti i svakom prilazimo na isti način, veoma motivisani. Sada je utakmica možda i takmičarski važnija, jer je u igri još šest bodova, a mi i dalje možemo da budemo prvi", rekao je vezista Nebojša Kosović.

"Sokoli" žele ujedno da se iskupe za lošu partiju protiv Srbije pod Goricom.

"Neke stvari moramo da promijenimo u odnosu na prvi meč u Podgorici. Fali nam nekoliko veoma bitnih igrača i to moramo da zaboravimo i da se okrenemo meču koji nam znači puno. Prva utakmica je najavljivala kao posebna, istorijska. Sada na duel sa Srbijom gledamo kao na svaki drugi, želimo trijumf i igraćemo da ga ostvarimo", poručio je igrač Partizana.

Kosović smatra da to što neće igrati Sergej Milinković-Savić, neće mnogo poremetiti Srbiju.

"To što nema Milinković-Savića može da nam bude od koristi, ali vidimo da su sada tu Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, koji su propustili pethodne duele. Srbija, ipak, ima mnogo velikih imena, jaka je i kao tim i individualno, a mi ćemo se truditi da je zaustavimo", rekao je Kosović.

Rumunija je sada u drugom planu, ali Kosović upozorava da je i taj meč veoma bitan za rasplet u grupi.

"Ne smijemo da zanemarimo taj duel, koji je takođe veoma bitan. Ali, moramo da ostvarimo pozitivan rezultat u Beogradu i da u dobrom raspoloženju dočekamo posljednji meč u grupi", zaključio je Kosović.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније