Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 11. 2018. 20:42   >>  20:18

IZGOVORIO IME NAJVEĆEG RIVALA

Portugalski trener se osramotio na predstavljanju u Selti

Portugalski fudbalski trener Migel Kardoso napravio je veliki gaf tako što je danas na predstavljanju u Selti umjesto imena tog kluba izgovorio Deportivo, koji je njen najveći rival.

Kardoso je na zvaničnoj promociji pred novinarima u Vigu, na kojoj je prisustvovao sa predsjednikom i direktorom kluba, izgovorio "Real klub Deportivo", umjesto "Real klub Selta".

Na taj način je greškom zahvalio Seltinom rivalu Deportivu zbog toga što ga je angažovao za trenera.

Brzo je uočio da je pogriješio i ispravio se, ali su španski mediji to prenijeli, pa je šteta ipak napravljena.

Kardoso je tokom 2012. i 2013. godine bio pomoćni trener u Deportivu.

Selta ga je angažovala u ponedjeljak, na čijoj je klupi zamijenio Antonia Mohameda iz Argenine, koji je otpušten poslije poraza od 4:2 od Real Madrida u nedjelju u Primeri.

Mjesto trenera Selte preuzeo je mjesec dana pošto je otpušten u francuskom Nantu, sa kojim je pobijedio samo na jednoj od osam utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније