Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 11. 2018. 20:08 >> 20:03

GOLMAN "SOKOLA"

Skoncentrisani smo jer nema nebitnih priča

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Danijel Petković ističe da su u prvoj utakmici u Podgorici od prevelike želje ispali iz taktičke igre, dodajući da se nada da će u Beogradu biti maksimalno skoncentrisani.

Crnogorski fudbaleri sjutra ujutro putuju za Beograd na meč sa Srbijom, u pretposljednjem kolu četvrte grupe C Lige nacija.

"Možda smo u prvoj utakmici od prevelike želje ispali iz taktičke igre. Nadam se da ćemo sada biti maksimalno skoncentrisani. Takođe, uoči prvog meča bilo je dosta nebitnih stvari, istorijskog predznaka, pričalo se o atmosferi na stadionu. Sada više nema priča takve vrste, što nam je olakšavajuća okolnost", rekao je Petković.

Pod Tumbakovićevim vođstvom, Crna Gora je u gotovo svakom meču izgledala kao takmičarski spremna ekipa, bez obzira ko je na terenu...

"Kompaktnost, zajedništvo i taktička disiplina su nas krasili do sada, vjerujem da će tako biti i u Beogradu", kazao je Petković.

Opšti utisak poslije meča u Podgorici bio je da su reprezentativci Crne Gore odigrali najslabiji meč od kada na klupi sjedi Ljubiša Tumbaković.

"Da nije bilo penala, mislim da bi utakmica bila drugačija, da bi bila mirnija, da bismo kontrolisali dešavanja na terenu. I u subotu bi mogla presudi sitnica, ili pad koncentracije...".

"Sokoli" će igrati bez Stevana Jovetića, Stefana Savića, Filipa Stojkovića i Nikole Vukčevića, a pod znakom pitanja su još Aleksandar Šćekić i Žarko Tomašević.

"Uvijek imamo dosta povreda, to je tako, ali svi koji smo ovdje dobili smo poziv zasluženo. Vjerujem da će momci koji budu na terenu zamijeniti nosioce naše igre", rekao je Petković.

Crna Gora u posljednja dva meča ulazi sa šansama da osvoji prvo mjesto u grupi.

"Ostala su nam na najbolja protivnika u grupi, a mi imamo šansi. Sve je na nama", zaključio je Petković.

Utakmica 5. kola četvrte grupe C divizije u Ligi nacija između Srbije i Crne Gore igra se u subotu, 17. novembra, sa početkom od 15 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније